7.09.2015

Ve Gün Olur Asra Bedel!


Kafamda milyonlarca düşünce dilimden dökülen ise sadece ''...''

Ne desem tam anlatamaz içimdeki öfkeyi, ne yazsam dile getiremez şehit yakınlarının acısını. Yine gitti bir sürü can... Hemde korkakça ve kalleşçe bir saldırıyla. Bizi öyle güzel birbirimize kırdırıyorlar ki ne savaş belli ne savaştığımız.

İt sürüleri adice bombalıyor, olan Mehmedime ve sivil halka oluyor. Ve bütün bunları göz göre göre hala ismi lazım değil partiye oy verenler var! Hiçbir partiyi tutmuyorum, tarafsız olduğum için değil koltuk sevdası derdine düşmeyen bir parti bulamadığım için. Ama sırf sevmediğim bir parti seçimi kaybetsin diye gidip terörist partisine oy verecek kadar da alçalmadım. Adamlar saklama gereği bile duymuyor: Milletvekili teröristin tabutunu omuzluyor, diğer milletvekili erzak yardımı yaparken yakalanıyor, diğeri devletin araçlarını hainlere tahsis ediyor, bir diğeri açık açık teröristlere övgü yağdırıyor... Ve daha niceleri. Biri çıkıp da bu parti şöyledir bu böyledir demesin zira bunun adı tam olarak vatan hainliğidir.

Diğerleri de çıkmış hala bilmem kaç milletvekili çoğunluğunun derdinde. Ne yani tek başınıza iktidara gelmezseniz bu ülke batacak mı! Kusura bakmayın ama bu ülke ne sizle var oldu nede sizle yok olur. Bir sürü siyasi oyun oynayıp da kameraların karşısına geçip timsah göz yaşı dökmeyin.

Teröriste yardım ve yataklık eden, maddi-manevi destek olan herkesi Allah ''Kahhâr'' sıfatıyla muamele etsin inşallah.

Şehitlerimiz ruhu şad olsun. 
Allah yakınlarına ve aziz Türk milletine sabır versin...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

[Bilgilendirme: Saygı sınırlarının çiğnenmemesi adına gönderilen yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanmaktadır.]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...